Σήμερα έχουμε δυο πολύ δυνατά πακέτα. Ένα το Giga Unlimited Ultra στα 34 ευρώ όλα απεριόριστα και ένα που περιλαμβάνει δυο πακέτα Giga Unlimited Ultra στα 60 ευρώ. Εν ολίγοις παίρνεις δυο συνδέσεις στα 30 ευρώ έκαστη με πραγματικά απεριόριστα GB. Το έχουμε το πρόγραμμα και το έχουμε σκίσει κυριολεκτικά στο κατέβασμα, δεν έχει κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες αλλά ούτε και στα GB. Μέχρι και Cosmote TV λειτουργεί μέσω του προγράμματος, με τον αποκωδικοποιητή να είναι συνδεδεμένος με Wifi στο 4G Modem μας. Βασικά έχει αντικαταστήσει την οικιακή γραμμή όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν.

Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι από τις καλύτερες τιμές που μπορεί να εκμεταλλευθεί κάποιος για να αποκτήσει το πρόγραμμα στη vodafone.

 • Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 15/4.

 • Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις και φορητότητα αριθμού, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου στο πρόγραμμα Vodafone Giga Unlimited Ultra.

 • Στο μηνιαίο πάγιο συμπεριλαμβάνεται έκπτωση παγίου αντί επιδότησης συσκευής, ΦΠΑ 24% και φόρος κινητής 10%.

 • Σε περίπτωση ύπαρξης ενεργής οικιακής σύνδεσης Vodafone σταθερής στον ίδιο ΑΦΜ, η τιμή προσφοράς του προγράμματος είναι 29,49€ /μήνα.

 • Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr.

 • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με επιδότηση συσκευής.

Πρόκεται για online προσφορά για λίγες ημέρες. Συμπληρώνεις εδώ τον αριθμό σου και σε καλούν, δεν γνωρίζω όμως αν μπορείς να το κάνεις παίρνωντας και τηλέφωνο εσύ ο ίδιος.

Διευκρίνηση της Vodafone στο techmaniacs.gr: «ΟΛΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε τιμές που δεν ξανάγιναν! Απόκτησε 1 σύνδεση Vodafone Giga Unlimited Ultra με 34,8€ ή 2 συνδέσεις ΜΟΝΟ με 60,7! Έχεις και Vodafone σταθερή ; Έχεις και καλύτερες τιμές και ΔΩΡΟ 4G MiFi για να έχεις τα απεριόριστα data σου παντού μαζί σου! Απόκτησε 1 σύνδεση Vodafone Giga Unlimited Ultra με 29,5€ ή 2 συνδέσεις ΜΟΝΟ με 55,4€!»

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Περιορισμός ταχύτητας (throttling)
  * Στην υπηρεσία I4S, όταν συνδυάζεται με προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστη χρήση της Υπηρεσίας
  πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το κινητό του Συνδρομητή βάσει των Γενικών Όρων Παροχής Κινητών
  Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 100GB/μήνα. Εάν ο
  συνδρομητής υπερβεί το συγκεκριμένο όριο , η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη
  προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας
  πρόσβασης στο Διαδίκτυο στα 64kbps

  https://www.vodafone.gr/files/1490707340429-oroi-kai-proypotheseis-chrisis-tis-ypiresias-prosvasis-sto-anoikto-diadiktyo-meso-diktyou-kinitis-martios-2021.pdf

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.