Όταν πρόκειται για foldable smartphones, οι περισσότεροι σκέφτονται τη Samsung και τα Galaxy Z Fold, αλλά υπάρχει και μια άλλη μάρκα που διαθέτει εξαιρετικές αναδιπλούμενες συσκευές. Λόγω του τρόπου με τον οποίο διπλώνει προς τα έξω, το Huawei Mate Xs 2 ήταν ένα από τα λίγα foldable (αν όχι το μοναδικό) με οθόνη που δεν είχε πτυχή. Ο διάδοχός του, το Huawei Mate X3, είναι σχεδόν έτοιμο να κυκλοφορήσει και μαθαίνουμε διαρκώς νέα στοιχεία για το επερχόμενο smartphone.

Μερικές teaser εικόνες έχουν κυκλοφορήσει στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo, το οποίο δείχνει ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 23 Μαρτίου και ώρα Ελλάδος 8 και μισή το πρωί, αλλά εμείς δεν κολλάμε, θα σας ενημερώσουμε άμεσα για όλα όσα θα λανσάρει η εταιρεία. Οι δύο αφίσες αναφέρουν ότι το Mate X3 είναι ελαφρύ σαν “φτερό” και στιβαρό σαν “βράχος”.

Ο Ross Young, διευθύνων σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants, έριξε λίγο φως στην οθόνη του επερχόμενο ultra-high-end foldable smartphone. Σύμφωνα με τον Ross, ο οποίος μοιράστηκε κάποιες προδιαγραφές του Huawei Mate X3 στο λογαριασμό του στο Twitter, το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με μια τεράστια αναδιπλούμενη οθόνη 7.85 ιντσών και μια εξωτερική οθόνη 6.45 ιντσών.

Αυτό δείχνει ότι η Huawei θα χρησιμοποιήσει έναν προς τα μέσα αναδιπλούμενο σχεδιασμό για το επόμενο foldable. Αν οι πληροφορίες αποδειχθούν σωστές, πράγμα σχεδόν βέβαιο, το Mate X3 αφήσει πίσω τα Galaxy Z Fold, ακολουθώντας άλλα book style foldable smartphones που διαθέτουμε μεγαλύτερη εσωτερική οθόνη από την 7.6 ιντσών του Galaxy Z Fold 4.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του Huawei Mate X3, το οποίο ανέφερε ο Ross, είναι το υλικό UTG (ultra thin glass), που προφανώς χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε foldable smartphone της Huawei. Το Mate X3 θα διαθέτει επίσης δυνατότητες δορυφορικής επικοινωνίας, για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων, καθώς και κλήσεων με ήχο και εικόνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.