Η Huawei ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες smartphone στον κόσμο που λάνσαραν foldable smartphone. Η εταιρεία, μετά την κυκλοφορία δύο γενιών τέτοιων συσκευών, ετοιμάζεται τώρα για την παρουσίαση του Huawei Mate X3, στις 23 Μαρτίου, μαζί με κάποια ακόμα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και τα P60 series.

Δημοσιεύοντας νέες teaser εικόνες, στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, η εταιρεία μοιράζεται μερικά χαρακτηριστικά του Mate X3. Σε μία αφίσα το δείχνει ως ένα ζευγάρι φτερά και αναφέρει ότι είναι “ελαφρύ σαν φτερό”. Δίπλα σε αυτή την αφίσα έχει βάλει μία άλλη με το foldable να σπάει έναν βράχο και το κείμενο “στιβαρό σαν βράχος”.

Σύμφωνα με τη Huawei, το Mate X3 θα είναι ελαφρύτερο και πιο ανθεκτικό από τον προκάτοχο του, τουλάχιστον. Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρει ότι το foldable smartphone θα χρησιμοποιεί γυαλί Kunlun, το οποίο είναι ένα εξαιρετικά υψηλής αντοχής και έκανε ντεμπούτο με τα Huawei Mate 50 που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.