O Σεπτέμβριος μπήκε και οι περισσότεροι γύρισαν από τις διακοπές. Οπότε επειδή μετά τις διακοπές όλοι πέφτουμε λιγάκι, είπαμε να χαρίσουμε ένα MLS iQTab 3G σε έναν τυχερό Techmaniac, ο οποίος θα το κερδίσει μετά από κλήρωση.

Για να κάνετε δικό σας το MLS iQTab 3G η διαδικασία είναι απλή! Πρέπει να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή, τα οποία είναι τα εξής:
- Nα αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή εδώ στο άρθρο, απαντώντας μας σε ένα πολύ μεγάλο ερώτημα… Φραπέ ή Freddo;
- Like στη σελίδα μας στο Facebook όσοι δεν έχετε κάνει ήδη.
- Να κάνετε Share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.
Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού MLS iQTab 3G:
Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 23:59 και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με e-mail ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page μας στο Facebook.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι Ελλάδας.
Για την ανάδειξη νικητή είναι απαραίτητα και τα τρία βήματα
Αφήνετε μόνο ένα σχόλιο ανά συμμετοχή.
Σημείωση: Παρακαλούμε μην επιλέγετε «Notify me of follow-up comments via email.» και « Notify me of new posts via email.» γιατί θα λαμβάνετε email για κάθε συμμετοχή.