Η Xiaomi δεν έχει ολοκληρώσει τη διάθεση του MIUI 14, αλλά εργάζεται πυρετωδώς στην πρώτη έκδοση του MIUI 15, που σύμφωνα με αναφορές ίσως κάνει ντεμπούτο τον Αύγουστο. Έχουν γίνει γνωστά κάποια πράγματα για την επερχόμενη ROM, ενώ έχουν κυκλοφορήσει αναφορές για τις συσκευές που θα λάβουν πρώτες, ή γενικά θα πάρουν, το MIUI 15.

Νεότερη αναφορά αποκαλύπτει μία σχετικά σημαντική αλλαγή στο UI της νέας ROM που θα λανσάρει η Xiaomi, και αναμένεται να βασίζεται σε Android 13 και Android 14. Σύμφωνα με την πηγή, τα εικονίδια της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της κινέζικης εταιρείας θα έχουν περισσότερο καμπύλες γωνίες και πλευρές.

MIUI 15 Icons

Τα νέα εικονίδια έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο μοντέρνα και οπτικά ελκυστικά. Επικεντρώνονται στη σαφήνεια και το απλό στιλ Έχουν πιο επίπεδο, πιο απλό σχεδιασμό, με συνεπή χρωματική παλέτα που είναι εύκολη στα μάτια. Τα εικονίδια του MIUI 15 είναι επίσης πιο ομοιόμορφα σε μέγεθος, διευκολύνοντας τη γρήγορη ανάγνωση τους. Έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο διαισθητικά και φιλικά προς το χρήστη.

Για παράδειγμα, το εικονίδιο της φωτογραφικής μηχανής διαθέτει ένα πιο εμφανές κουμπί κλείστρου. Αυτό διευκολύνει τη γρήγορη λήψη φωτογραφιών. Το εικονίδιο του τηλεφώνου έχει ένα πιο εμφανές ηχείο, καθιστώντας ευκολότερη την αναγνώριση του. Παράλληλα, το εικονίδιο μηνυμάτων θα έχει μια πιο εμφανή φούσκα συνομιλίας. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτό θα διευκολύνει τον χρήστη να καταλαβαίνει πιο εύκολα πότε έχει ένα νέο μήνυμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.