Το Google I/O αποτελεί πάντα τη στέγη ορισμένων από των πιο συναρπαστικών ανακοινώσεων, ωστόσο εκείνο που τράβηξε έντονα τα βλέμματα των χρηστών ήταν το Google Duplex. Ειδικότερα, είχαμε δει την Google Assistant να χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Google Duplex και να πραγματοποιεί κλήσεις προκειμένου να κλείσει ραντεβού με υπαλλήλους επιχειρήσεων, ωστόσο φαίνεται ότι αυτές οι κλήσεις ίσως δεν είναι τόσο φυσικές όσο αρχικά νομίζαμε.

Η ιστοσελίδα Axios αποφάσισε να διερευνήσει λίγο περισσότερο το θέμα για εμάς και ανακάλυψαν ότι τα πράγματα να είναι στημένα. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα: Όταν καλείς μια επιχείρηση, το άτομο που σηκώνει το τηλέφωνο αμέσως δηλώνει την ταυτότητα του και μερικές φορές δίνει το όνομά του. Αυτό δεν συνέβη όμως όταν η Google Assistant κάλεσε την επιχείρηση. Η Axios κάλεσε πολλά κομμωτήρια και εστιατόρια, ακόμη και στο Mountain View, στην έδρα της Google και όλες οι επιχειρήσεις αμέσως προσδιόρισαν τους εαυτούς τους. Επιπλέον, δεν φαίνεται να υπάρχει θόρυβος από το εξωτερικό περιβάλλον.

Η Axios αναφέρει ότι ρώτησε έναν εκπρόσωπο της Google για τα ονόματα των επιχειρήσεων που κάλεσε η Google Assistant και για το αν το demo είχε γίνει edited, χωρίς όμως να λαμβάνει κάποια απάντηση. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δείτε εδώ βίντεο από το demo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.