Πολλά είναι τα ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων που αναφέρουν πως το iPhone 8 δεν πουλάει όσο αναμενόταν. Πριν λίγες ώρες ωστόσο, ένα δημοσίευμα από την Ταϊβάν αναφέρει πως η Apple ετοιμάζεται να μειώσει την παραγωγή στο μισό.

Αν κάτι τέτοιο όντως ισχύει, δεν θα προκαλέσει έκπληξη, αφού θα επιβεβαιώσει όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα. Το Reuters μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης ανέφερε πως οι επιδόσεις του iPhone 8 στην αγορά οδήγησαν σε πτώση της μετοχής της Apple κατά 1,5%.

Με την ζήτηση να μην είναι τόσο μεγάλη μια μείωση στην παραγωγή για το Νοέμβριο και το Δεκέμβρη μοιάζει αυτονόητη. Βασικός λόγος που η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς iPhone δεν τα πηγαίνει όπως αναμενόταν είναι το iPhone X.

Πολλοί φίλοι της Apple περιμένουν να μεταπηδήσουν από το iPhone 7 στο επετειακό μοντέλο. Βέβαια και εδώ προκύπτει σημαντικό ζήτημα. Πολλά ξένα ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχει καθυστέρηση στην κατασκευή της συσκευής και ίσως οι πρώτες παρτίδες είναι περιορισμένες.

Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα “τιμή”. Η επετειακή έκδοση θα έρθει στα 999$. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως θα αντιμετωπιστεί από καταστήματα και αγοραστικό κοινό. Ως τώρα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από εταιρεία για κάποιο από τα παραπάνω θέματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.