Όλα έχουν ένα όριο. Η Cosmote και η Vodafone σου έδωσαν προσφορά τα unlimited σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο με την ακρίβεια να χτυπάει κόκκινο και σίγουρα ένα τέτοιο πρόγραμμα και σε αυτές τις τιμές βοηθάει πολλούς. Ωστόσο, μερικοί δεν χορταίνουν με τίποτα.

Σε διπλανό forum διάβαζα σχόλια τύπου … όποιος θέλει να μοιραστούμε την έξτρα SIM να του έρθει πιο φθηνά ας μου στείλει μήνυμα. Σου έδωσε η Cosmote απεριόριστο internet 100TB στα 37 ευρώ, ορισμένοι με σταθερή το έχουν πάρει ακόμη φθηνότερα, η Vodafone είχε αντίστοιχες προσφορές πραγματικά απεριόριστων και τώρα μερικοί θέλουν να τα γκρεμίσουν όλα μοιράζοντας και τις extra SIM για να τους έρθει ακόμη πιο φθηνά.

Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των όρων χρήσης του συμβολαίου σου, το γεγονός ότι θα δώσεις έστω και σε φίλο μια κάρτα να την χρησιμοποιήσει για internet θα έπρεπε να σε βάζει σε πολλές σκέψεις. Είσαι προσωπικά υπόλογος για ό,τι κάνει η εν λόγω σύνδεση, σε ό,τι περίεργες ιστοσελίδες μπει. Απλά αγνόησε τέτοιες προτάσεις.

Και όμως υπήρξαν δυο internet! Η CIA κατέστρεψε το ένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.