Η επερχόμενη σειρά Galaxy S24 είναι έτοιμη να εκθρονίσει τον σημερινό πρωταθλητή του Android, το Galaxy S23 Ultra. Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα ότι η παρουσίαση των Galaxy S24 έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα αναβαθμισμένο μοντέλο Ultra, που θα ξεπεράσει τις δυνατότητες του προκατόχου του. Κατά συνέπεια, η επιλογή του Galaxy S23 Ultra φαίνεται απερίσκεπτη, δεδομένης της επικείμενης κυκλοφορίας μιας ανώτερης συσκευής που θα έχει την ίδια τιμολόγηση.

Αν και η Samsung πιθανότατα θα συνεχίσει να πουλάει το Galaxy S23 Ultra σε μειωμένη τιμή μετά την κυκλοφορία του Galaxy S24 Ultra στην αγορά, η έξυπνη κίνηση είναι να περιμένετε τη μείωση της τιμής πριν προβείτε σε αγορά.

Η Samsung παραδοσιακά ρίχνει σημαντικά τις τιμές στα παλιά μοντέλα, μετά την κυκλοφορία νεότερων μοντέλων, προσφέροντας μια ευκαιρία στους καταναλωτές για σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Ωστόσο, για όσους είναι σε θέση να επενδύσουν κάποια χρήματα, η επιλογή του Samsung Galaxy S24 Ultra υπόσχεται πλήθος βελτιώσεων που αξίζουν το επιπλέον κόστος, έναντι της μειωμένης τιμής που θα έχει ο προκάτοχος του.

Μεταξύ άλλων, το Galaxy S24 Ultra θα έχει νέες λειτουργίες Galaxy AI, chipset αιχμής, βελτιωμένες κάμερες και ένα επιπλέον έτος υποστήριξης λογισμικού με ενημερώσεις ασφαλείας και βασικές εκδόσεις Android.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι μοναδικές αναβαθμίσεις που βλέπω στο S24 Ultra είναι η AI (πολύ debatable αν οι χρήσεις της στο κινητό αξίζουν τα αρκετά παραπάνω χρήματα), το ένα έξτρα έτος updates και η ανεπαίσθητα μεγαλύτερη full flat οθόνη.

    Οι επιδόσεις του νέου επεξεργαστή δεν θα γίνουν αντιληπτές σε καθημερινή χρήση έναντι του προηγούμενου, οι κάμερες είναι σχεδόν ίδιες (και με συζητήσεις για οπτικό downgrade από το 10x στο 5x), οπότε η μειωμένη τιμή του S23 Ultra θα γίνει ακόμη πιο δελεαστική.

  2. Και το s25 ultra θα έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά απο όλους τους προκατόχους του και τον gen3 σε βελτιωμένη έκδοση. Οπότε να περιμένουμε το s25…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.