Σε καμιά περίπτωση μην χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία του Gov.gr My Auto σε πιθανό έλεγχο από την Τροχαία. Δεν θα γίνονται δεκτά όπως αναφέρει το ίδιο το gov.gr σε σχετική ερωτοαπάντηση που έχει στην ιστοσελίδα του. Με έκπληξη το είδαμε χθες, καθώς (λανθασμένα) θεωρούσαμε ότι γίνονται δεκτά σε έλεγχο τροχαίας. Και όμως δεν συμβαίνει αυτό.

Δείτε την ερώτηση που απαντάει:

Μπορώ να επιδείξω τις πληροφορίες των οχημάτων μου με την εφαρμογή gov.gr wallet σε έλεγχο της Τροχαίας;

Το έγγραφο MyAuto είναι πληροφοριακού χαρακτήρα, δεν έχει την ίδια ισχύ με τα φυσικά έγγραφα που περιλαμβάνουν τις ίδιες πληροφορίες και δεν είναι υποχρεωτικά αποδεκτό από τις Αρχές της χώρας.

Τα ψηφιακά εγγραφα της εφαρμογής Gov.gr Wallet είναι πλήρως ισάξια ως προς την ισχύ τους με τα φυσικά έγγραφα σύμφωνα με το άρθρο 80 του Ν.4954/2022, ως εκ τούτου, όποιος ή όποια ελεγκτής δικαιούται να ελέγξει τα φυσικά έγγραφά σας, μπορεί επίσης να ελέγξει και να επαληθεύσει τα ψηφιακά. Ωστόχο, όχι τις πληροφορίες που αφορούν το αυτοκίνητο!

Gov.gr Wallet: Κάνε άμεσα ενημέρωση! Διαθέσιμο το pdf της ταυτότητάς σου! Πως το βγάζεις!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην ερώτηση στο αυτοματοποιημένο σύστημα του gov.gr λέει ότι δεν έχει ιδέα για το γιατί η τροχαία δεν δέχεται το My Auto.
    Που ακριβώς βρίσκεται η ανακοίνωση στην οποία αναφέρεστε; Σε ποιο σημείο δηλαδή;

  2. Είναι απόλυτα φυσιολογικό η Τροχαία να μην δέχεται την επίδειξη του ψηφιακού διπλώματος οδήγησης διότι μπορεί πριν από λίγη ώρα να σου έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα λόγω τροχαίας παράβασης.

  3. Μπορώ τουλάχιστον να ρωτήσω τόσα πρόστιμα που έχουν οι προηγηθεί και στο και παλιότερα με σχέση με το τώρα αναρωτιέται κανένας γιατί μόνο πρόστιμα μας πουλάνε και ελπίζω τα πρόστιμα κάποια στιγμή πέρα από τα υπόλοιπα πρόστιμα που έχουνε δοθεί παλιότερα δεν θα έπρεπε να διορθωθεί και κάτι που λέγεται στη χώρα μας στην ελλάδα παιδιά να φτιαχτούν γερά θεμέλια για να μπορούμε λίγο να ζήσουμε ως έλληνες από το να πέφτουνε συνέχεια παγίδες

  4. Και να πω ένα άλλο πράγμα τώρα που ρωτήσατε για παράβαση φυσιολογικό είναι να τιμωρητικά ποιος που κάνει παράβαση αλλά ανάλογα με την κατηγορία της παράφασης αλλά άμα δεν κάνει καμία παράβαση λέω εγώ τώρα άμα προσέξει γιατί να τιμωρηθεί άμα προσέξει και γιατί να τον κόψουνε στο δίπλωμα άμα προσέξεις για να ξαναδώσει ξανά εξετάσεις και ρωτώ θεωρείται ότι είναι σωστό να προσέχεις και να ξαναδύνεις εξετάσεις από την αρχή εγώ δεν το θεωρώ φυσιολογικό άμα έχεις φτάσει στο τέλος

  5. Και αν κάποιος σε κάνει μία παράβαση η οποία δεν είναι νόμιμη να το καταλάβω να τιμωρηθεί η βάση άμα έχει παραβεί το νόμο αλλά να τιμωρήσω όμως στην ελλάδα για πράγματα που δεν είναι και τόσο σημαντικά ε αυτό είναι παράβαση από άλλα πράγματα

  6. Και όπως ξανά είπα να τιμωρείται κάποιος δίκαια στην παράβαση το καταλαβαίνω αλλά να τιμωρείται όμως για λάθος πράγματα ε αυτό είναι ακαταλαβίστικο
    .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.