Διαθέσιμη έγινε μέσω του Gov.gr Wallet η δυνατότητα να βγάζουμε ψηφιακό αντίγραφο της ταυτότητάς μας σε pdf μορφή για οποιοδήποτε νόμιμη χρήση. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να έχει εγκατεστημένη την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του Gov.gr Wallet στο κινητό του ή να προβεί στην ενημέρωσή της.

Στις 5 Φεβρουαρίου, δηλαδή μόλις εχθές κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση σε Apple Store και Play Store η οποία φέρνει τη δυνατότητα να βγάζουμε ψηφιακό αντίγραφο της ταυτότητάς μας σε μορφή pdf αρχείoυ για οποιαδήποτε χρήση. Πιέζουμε πάνω στη ταυτότητά μας και θα δούμε την επιλογή Αντίγραφο να υπάρχει. Μόλις πατήσουμε θα κατέβει στο κινητό μας.

Η NASA εντοπίζει κατεστραμμένο ελικόπτερο στη μέση του πουθενά στον Άρη – Φωτογραφίες

Το Αντίγραφο Ψηφιακής Ταυτότητας είναι ένα ψηφιακό έγγραφο σε μορφή PDF που περιλαμβάνει τα ίδια στοιχεία με αυτά που υπάρχουν στο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.). Περιλαμβάνει έναν μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό επαλήθευσης σε αλφαριθμητική μορφή και σε μορφή κωδικού QR, έχει ισχύ φωτοαντιγράφου των στοιχείων του Δ.Α.Τ. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου απαιτείται φωτοτυπία του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.