Αρκετοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα με την εφαρμογή του YouTube για Android, που φαίνεται να κρασάει μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν σε κάποιους χρήστες και δεν συμβαίνουν σε όλους. Πάντως οι αναφορές από τους χρήστες στο Reddit δείχνουν πως αρκετοί έχουν πρόβλημα, ενώ είδαμε αναφορές και στα forums της Google για το ίδιο θέμα.

Σύμφωνα με τις αναφορές των χρηστών, όταν ανοίγουν το YouTube, μόλις επιλέξουν ένα βίντεο να δουν στο κινητό τους, η εφαρμογή ανοίγει το βίντεο , αλλά όχι την περιγραφή και τα σχόλια. Λίγο μετά η εφαρμογή κλείνει μόνη της. Όταν οι χρήστες πάνε να την ανοίξουν πάλι, συμβαίνει πάλι τι ίδιο.

Το πρόβλημα επιβεβαίωσε και ο Artem Russakovskii, του AndroidPolice και ιδρυτής του ApkMirror. Στην ανάρτησή του στο X, κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως το πρόβλημα διορθώθηκε μόνο του, ενώ άλλοι αναφέρουν πως συνεχίζει.

Εμάς το πρόβλημα εμφανίστηκε σε μια από τις συσκευές μας εχθές το βράδυ, όμως σήμερα το πρωί είχε διορθωθεί.

Redmi Note 13 Pro+ Unboxing: Επιστρέφει δυναμικά στην μεσαία κατηγορία

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν είναι θέμα στους servers του YouTube ή απλά πρόβλημα με την εφαρμογή. Όπως και να έχει ελπίζουμε σύντομα να λυθεί για όλους, καθώς το YouTube είναι μια απο τις δημοφιλέστερες εφαρμογές και εκατομμύρια κόσμος το χρησιμοποιεί καθημερινά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτή τη βλακεία πότε θα σταματήσει το YouTube να σε ρωτάει αν βλέπεις ακόμα το βίντεο… Δεν υπάρχει τρόπος; οδηγείς και πρέπει να πατήσεις ναι και θα γίνει κανένα ατύχημα. Θες να κοιμηθείς και σταματάει στο μισάωρο.. από το κακό στο χειρότερο. Πάντως με opera τουλάχιστον δουλεύει και δεν κρασαρει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.