Η Xiaomi θα λανσάρει σύντομα τα επόμενα flagship smartphones της. Τα Xiaomi 14 και 14 Pro αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο τον Νοέμβριο, ως τα πρώτα smartphones στον κόσμο με τον Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm.

Τα leaks, όπως ήταν αναμενόμενο, που σχετίζονται με τις συσκευές έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Αυτήν τη φορά έχουμε στη διάθεση μας φωτογραφίες θήκης του 14 Pro που αποκαλύπτουν τις σχεδιαστικές διαφορές του με τον προκάτοχο του.

Xiaomi 14 Pro Case

Η σχεδιαστική γλώσσα του Xiaomi 14 Pro, και του πιο οικονομικού μοντέλου της σειράς, είναι παρόμοια με εκείνη του 13 Pro. Κλασικά, η οθόνη καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης και έχουμε τετράγωνο module για τις κάμερες.

Στη θήκη του 14 Pro υπάρχουν τέσσερις οπές στο module, ίσως για τέσσερις κάμερες ή τρεις κάμερες και το λογότυπο της Leica. Συνολικά το module είναι παχύτερο και καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στην πλάτη του 14 Pro.

Xiaomi 14 Pro Case

Πέρα από το module, που είναι μεγαλύτερο, το Xiaomi 14 Pro θα είναι συνολικά μικρότερο από το 13 Pro. Επιπλέον, θα έχει πιο επίπεδο με έντονες ακμές σχεδιασμό. Τέλος, φαίνεται ότι το smartphone θα έχει διπλά ηχεία στο πλαίσιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.