Σύμφωνα με μια καταχώριση σε ρυθμιστική αρχή, το αναδιπλούμενο Moto Razr+ 2023 της Motorola θα διαθέτει ταχύτατη φόρτιση που ξεπερνά τις τρέχουσες τεχνολογίες των Galaxy Flip. Το τηλέφωνο πέρασε πρόσφατα από την 3C, μια ρυθμιστική αρχή στην Κίνα, καθώς και από την FCC. Ενώ καμία από τις δύο πηγές δεν προσέφερε μια νέα ματιά στο αναδιπλούμενο, και οι δύο επιβεβαίωσαν νέες λεπτομέρειες.

Στην περίπτωση της FCC, διαπιστώθηκε ότι το “Motorola Razr+” διαθέτει σύστημα διπλής μπαταρίας. Αυτό τοποθετεί μια μπαταρία σε ένα μέρος της συσκευής, με μια άλλη, μικρότερη μπαταρία σε ένα άλλο μέρος της συσκευής.

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μια μπαταρία 2.850mAh σε συνδυασμό με μια 790mAh. Μαζί, η συνολική χωρητικότητα είναι 3.640mAh, μια αύξηση 140mAh από το προηγούμενο Razr. Άρα, έχει μία ελαφρώς μικρότερη μπαταρία από την 3.700mAh που διαθέτει το Galaxy Z Flip 4.

Πέρα από αυτό, η καταχώριση στη 3C αναφέρει υποστήριξη φόρτισης 33W για το Moto Razr+ 2023. Αυτή η φόρτιση είναι πολύ πιο γρήγορη από αυτή που προσφέρει η Samsung στο Galaxy Z Flip 4. Το τελευταίο clamshell του νοτιοκορεάτικου κολοσσού υποστηρίζει 25W, ενώ τα προηγούμενα υποστηρίζουν 15W.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.