Η Microsoft φαίνεται να πιέζει τους κατασκευαστές Windows Pcs να διαθέσουν Windows 11 συσκευές με SSDs, σύμφωνα με ένα πρόσφατο report της ιστοσελίδας Trendfocus. Ωστόσο, προς το παρόν μπορούν να χρησιμοποιήσουν και HDDs καθώς οι απαιτήσεις των Windows 11 αφορούν μόνο το χώρο και όχι το είδος του αποθηκευτικού μέσου.

ssd general
Marc PEZIN @ Unsplash.com

Υπάρχει βέβαια αναφορά, ότι το DirectSotrage feature του λειτουργικού απαιτεί NVMe SSD, αλλά είναι προαιρετικό και απλά δεν θα είναι διαθέσιμο σε συσκευές με σκληρούς δίσκους. Για όσους δεν γνωρίζουν, το DirectStorage, υπόσχεται βελτίωση των επιδόσεων σε PC Games.

Όπως είναι γνωστό, οι SSDs προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους, ωστόσο οι κατασκευαστές δεν συμπαθούν μια τέτοια πρακτική λόγω κόστους. Μπορούν βέβαια, να ρίξουν το κόστος του SSD μειώνοντας την χωρητικότητα που επιλέγουν, ωστόσο κάτι τέτοιο θα καταστήσει τη συσκευή λιγότερη ελκυστική για μια μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.