Έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από τότε που η Microsoft αντικατέστησε τον Internet Explorer με τον Microsoft Edge. Τα Windows 11 τον είχαν εγκαταλείψει οριστικά, ωστόσο υπήρχε ακόμη στα Windows 10. Σήμερα, 14 Φεβρουαρίου 2023 είναι η ημέρα που η Microsoft θα διαθέσει ένα update στον Microsoft Edge, το οποίο θα διαγράψει οριστικά τον Internet Explorer από τα Windows 10. Μόλις κυκλοφορήσει δεν θα μπορείς να ανοίξεις το Internet Explorer desktop app.

Οπτικές παρουσίες του παλαιού αυτού browser όπως εικονίδια, είναι προγραμματισμένο να αφαιρεθούν μέσω ενός security update των Windows στις 13 Ιουνίου. Αν για οποιονδήποτε λόγο χρειάζεσαι ακόμη τον Internet Explorer, για παράδειγμα μια παλιά ιστοσελίδα δεν φορτώνει σωστά, ο Microsoft έχει ένα IE Mode που χρησιμοποιεί την παλαιότερη engine.

H Nova ανακοινώνει και επισήμως τα νέα πακέτα σταθερής

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.