NOVA FIBER: Πραγματικές Fiber ταχύτητες στα 500 Mbps και 1Gbps σε προσιτές τιμές

 • Ταχύτητες download500 Mbps και upload 50Mbps και απεριόριστη επικοινωνία στην  τιμή των €26/μήνα
 • Ταχύτητες download1 Gbps και upload 100 Mbps και απεριόριστη επικοινωνία στην τιμή των €33/μήνα

​Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2023. Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, κάνει πραγματικότητα την αναβαθμισμένη εμπειρία Internet προσφέροντας πραγματικές ταχύτητες Fiber στα 500 Mbps και 1Gbps σε προσιτές τιμές. Μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο νέας γενιάς Nova Fiber που επεκτείνεται συνεχώς, η νέα Nova φέρνει την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH) και δίνει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις τη δυνατότητα να βιώσουν την μοναδική εμπειρία Nova Fiber.

Τα προϊόντα FIBER ULTRA και FIBER δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές να κάνουν δικές τους τις απεριόριστες δυνατότητες Internet με οπτική ίνα και υψηλές ταχύτητες στα 500Gbps και 1Gbps για:

 • Εξαιρετικά γρήγορο downloading
 • Ταχύτητες Uploadστα 50Mbps και 100Mbps
 • Ταυτόχρονη χρήση πολλών συσκευών
 • Videostreaming χωρίς διακοπές με το μοναδικό περιεχόμενο και την αξεπέραστη εμπειρία EON σε υψηλή ευκρίνεια
 • Onlinegaming με άμεση απόκριση

FIBER: Eξαιρετικά γρήγορο Internet από το δίκτυο Nova Fiber με ταχύτητα download 500 Mbps και upload 50Mbps και απεριόριστη επικοινωνία στην  τιμή των €26/μήνα – ο πρώτος μήνας δωρεάν1.

FIBER ULTRA: Ασύλληπτα γρήγορο Internet από το δίκτυο Nova Fiber, με ταχύτητες internet, download 1 Gbps και upload 100 Mbps και απεριόριστη επικοινωνία στην τιμή των €33/μήνα – ο πρώτος μήνας δωρεάν.

Με τα FIBER ULTRA και FIBER παρέχεται δωρεάν χρήση εξοπλισμού Wi-Fi VoIP Router και δωρεάν εγκατάσταση για όλους τους νέους συνδρομητές στο δίκτυο Nova Fiber καθώς και απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και κινητά σε όλη την Ελλάδα, ενώ συνδυάζονται με την απόλυτη εμπειρία της ΕΟΝ για το πιο πλούσιο, δημοφιλές και αποκλειστικό περιεχόμενο.

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova, αναφέρει: «Η νέα Nova τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο και αυτή είναι μόνο η αρχή. Πραγματικές ταχύτητες fiber και απεριόριστη επικοινωνία είναι πλέον προσιτές. Οι ταχύτητες 500Mbps και 1Gbps στα 26€ και 33€ αντίστοιχα, είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στο δίκτυο της Nova, που διευρύνεται διαρκώς. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για τη διείσδυση της οπτικής ίνας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, που θα επιταχύνει την ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών στην χώρα».

Η Nova στο πλαίσιο της συνολικής επένδυσης ύψους 2 δισ. ευρώ, αναπτύσσει έως το 2027 ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit, πoυ θα παρέχει κάλυψη με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH) στο 40% του ελληνικού πληθυσμού και στο 70% των Περιφερειών της χώρας. Το δίκτυο για την ανάπτυξη του οποίου προβλέπεται η δημιουργία 22.000 χλμ. οπτικών ινών, θα ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων για υπερυψηλές και εγγυημένες ταχύτητες Internet.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα Nova Fiber, στο nova.gr στα καταστήματα Nova.

Σχετικά με τη Nova

Η Νova, μέλος του United Group,είναι ο πάροχος που έφερε πρώτη στην Ελλάδα το Internet, την κινητή τηλεφωνία και την συνδρομητική τηλεόραση. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με 5 εκατομμύρια χρήστες κινητής, σταθερής, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης. Η Nova με την μακρά κληρονομιά καινοτομίας ενισχύεται από τη διεθνή εμπειρία, την τεχνογνωσία και το επενδυτικό σχέδιο της United Group για την Ελλάδα.

Ισχύει για νέες 24μηνες συνδέσεις

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η Wind να κοιτάξει την ξεφτίλα που μας έχει 10 χρόνια με 8mbps. Και φυσικά φεύγω COSMOTE εννοείται

 2. Και εγώ παλιός γιατί πληρώνω 28 EUR με 50 Mbps . 26 EUR ο καινούργιος με 100Mbps . Πρέπει να γίνω καινούργιος μάλλον σε άλλη !!!

 3. Εγώ είμαι ήδη στην Cosmote ύστερα από αναρίθμητα προβλήματα. Θυμάμαι τι περάσαμε στον καιρό της πανδημίας.

 4. Εχτες 14-2-2023 μου ειπαν στο καταστημα της Γλυφαδας Γουναρη οτι δεν εχουν να δωσουν την απλη γραμμη μεχρι 200Mbps!!! Αντιθετα η 100αρα τους φερνει με το ζορι 67-68 Mbps οταν η αντιστοιχη του οτε ξεπερνα τα 100! Ληγει το συμβολαιο και μαλλον παω οτε μεχρι 200Mbps στα 32,99 χειροπιαστα και σιγουρα 200+ Τα παραμυθια οτι στο μελλον μπλα μπλα, τωρα τι δινουν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.