Βρισκόμαστε μόλις μία εβδομάδα μακριά από την επίσημη αποκάλυψη των Samsung Galaxy S23 και οι πληροφορίες που βγαίνουν πλέον στο φως είναι οι πιο ενδιαφέρουσες. Αυτή τη φορά έχουμε μία σειρά από πολύ σημαντική πληροφορία για τη selfie κάμερα του Samsung Galaxy S23 Ultra.

Ο γνωστός και συνήθως έγκυρος leaker, Ice Universe, αναφέρει ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία κάνει τη μετάβαση από τον 40MP ISOCELL Slim GH1 (μοντέλο S5KGH1) στον 12MP ISOCELL 3LU (μοντέλο S5K3LU). Αυτή η πληροφορία ταιριάζει με παλαιότερο leak που έλεγε ότι η selfie θα έχει ευρύτερο FOV.

Με την πρώτη ματιά, η μείωση στη συνολική ανάλυση της selfie του Samsung Galaxy S23 Ultra μοιάζει με σοβαρή υποβάθμιση, αλλά το περσινό μοντέλο χρησιμοποιούσε pixel binning για να συνδυάζει δεδομένα από τα γειτονικά pixels με αποτέλεσμα 10MP ανάλυση στις περισσότερες φωτογραφίες.

Ο νέος αισθητήρας ελπίζουμε να χρησιμοποιεί μεγαλύτερα pixels για να συλλέξει το φως με μεγαλύτερη ακρίβεια, μειώνοντας την ανάγκη για pixel binning, ενώ παράλληλα θα αυξάνει τη συνολική ανάλυσης στις τελικές φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.