Μπορεί να έχουν διαρρεύσει τα πάντα για τα Samsung Galaxy S23, αλλά υπάρχουν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που έχουν ιδιαίτερη σημασία και δεν τις παρατηρούμε. Αυτή τη φορά έχουμε κάτι σχετικό με τη selfie κάμερα του Samsung Galaxy S23 Ultra.

Όλη η σειρά θα υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 8Κ στα 30fps με το πίσω module, ενώ τα S22 υποστήριζαν μέχρι 24fps. Όσον αφορά τη selfie, το Galaxy S23 Ultra υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 8K στα 30fps, σε σύγκριση με το 1080p στα 30fps του S22 Ultra.

Εκτός από τα παραπάνω, το Samsung Galaxy S23 Ultra διαχωρίζει καλύτερα το αντικείμενο από το φόντο. Πέρα από τις κάμερες, έχουμε βελτίωση και στις θερμοκρασίες. Το Galaxy S23 Ultra θα έχει καλύτερα επίπεδα θερμοκρασιών, κάτι που σημαίνει τέλος στην υπερθέρμανση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.