Skip to content

Μία πρώτη ματιά στο Oppo Find X3 Pro Kodak ή Photographer Edition

Κοινοποίηση:
Oppo Find X3 Pro Kodak Photographer Edition

Η Oppo και η Kodak συνεργάζονται στην ανάπτυξη μιας νέας ναυαρχίδας με διπλές κάμερες 50MP, τουλάχιστον αυτό έλεγε μία αναφορά που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα. Όμως πριν την κυκλοφορία αυτού του τηλεφώνου φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει μία ειδική έκδοση του Oppo Find X3 Pro με την υπογραφή της Kodak.

Διέρρευσε μία φωτογραφία που δείχνει αυτήν την έκδοση και συγκεκριμένα την πλάτη της. Η πλάτη είναι εμπνευμένη από την κλασική Kodak 35 και αυτή θα είναι μάλλον η μοναδική διαφορά της ειδικής έκδοσης από το απλό Oppo Find X3 Pro, γιατί στο αυτοκόλλητο φαίνεται ο αριθμός μοντέλου PEEM00 που είναι ίδιος με αυτόν του αρχικού μοντέλου.

Έχουμε δει ήδη συνεργασίες εταιρειών κάμερας με κατασκευαστές smartphones – Huawei με Leica, Sony, Vivo και Nokia με Zeiss, και OnePlus με Hasselblad. Κάτι παρόμοιο ετοιμάζουν οι Oppo και Kodak. Άντε να δούμε το αποτέλεμα αυτής της συνεργασίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.