Το Oppo Find X3 Pro κέρδισε το Red Dot Product Design Award. Το smartphones της κινέζικης κατασκευάστριας κατάφερε να ξεπεράσει αρκετούς ανταγωνιστές εντυπωσιάζοντας τους κριτές με τη “διαστημικής εποχής κομψότητα” και τη “φουτουριστική ανάπτυξη” του.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του Oppo Find X3 Pro είναι η πλάτη με το περίεργο module και τον ρευστό σχεδιασμό. Η εταιρεία έχει αποκαλύψει τη διαδικασία παραγωγής του γυαλιού της πλάτης, που αποτελεί και το δυνατό χαρτή του smartphone.

Η κατασκευή ξεκινάει με ένα επίπεδο κομμάτι γυαλί και μετά από 40 ώρες θερμικής επεξεργασίας στην οποία χρησιμοποιούνται πάνω από 2.000 σημεία ελέγχου παίρνει το τελικό σχήμα, λίγο πριν περάσει από OC0 διαδικασία που δημιουργεί ένα στρώμα πορσελάνινου λούστρου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με χρωματισμό του γυαλιού στον οποίο χρησιμοποιείται μία βαφή που η Oppo ονομάζει “shine-through mirror black”.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.