Η Samsung τελειοποιεί το Galaxy Z Fold 4, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο κάποια στιγμή τον Αύγουστο του 2022. Μπορεί να απέχουμε λίγους μήνες από το λανσάρισμα, αλλά τα leaks δίνουν και παίρνουν.

Σε ένα πρόσφατο tweet, ο tipster Dohyun Kim αποκάλυψε ότι το επερχόμενο Galaxy Z Fold 4 θα έχει κύρια κάμερα 108MP. Ο αισθητήρας κάμερας λέγεται ότι είναι ο ίδιος αισθητήρας κάμερας 1/1.33″ που έχει το Galaxy S22 Ultra.

Ένας άλλος tipster, ο @Chunvn888, πρόσθεσε ότι το σύστημα της πίσω κάμερας του Samsung Galaxy Z Fold 4 θα είναι ίδιο με του Galaxy S22 Ultra, με τη διαφορά ότι αντί για περισκοπικό φακό θα έχει τον 10MP 3x τηλεφακό του S22.

Με βάση αυτές τις αναφορές, μπορούμε να περιμένουμε ότι το Galaxy Z Fold 4 θα διαθέτει σύστημα καμερών με κύρια κάμερα 108MP, ultrawide 12MP, και τηλεφακό 10MP με οπτικό ζουμ 3x.

Μια προηγούμενη διαρροή αποκάλυψε επίσης ότι η μπροστινή κάμερα του Samsung Galaxy Z Fold 4 θα έχει αισθητήρα 10MP, όωπως αυτός του βασικού μοντέλου της σειράς Samsung Galaxy S22.

Επίσης, αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα ότι η εταιρεία θα μπορούσε να εργάζεται σε ένα “Super UTG” για το Galaxy Z Fold 4 που αναμένεται να προσφέρει ισχυρότερη επιφάνεια για τη χρήση του S Pen.

Ως εκ τούτου, υπάρχει πιθανότητα το κανονικό S Pen να λειτουργεί στο Samsung Galaxy Z Fold 4. Ωστόσο, οι τελευταίες αναφορές λένε ότι ούτε αυτό το foldable smartphone θα έχει υποδοχή για το stylus.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.