Η σειρά των OnePlus smartphones προσφέρει μια ομαλή εμπειρία όσον αφορά το Android, value for money καινοτομίες και ποιότητα οθόνης μεταξύ άλλων, αν και τα κάμερα kits συνήθως προσφέρουν όχι τέλεια αλλά ικανοποιητικά αποτελέσματα. Και με τα OnePlus smartphones φέτος να ξεκινούν από σημαντικά υψηλότερες τιμές, θα πρέπει να αναμένουμε την ύπαρξη σημαντικά καλύτερης κάμερας.  Να τι είχε πει λίγες ημέρες νωρίτερα ο Ishan Agarwal για τα χαρακτηριστικά της κάμερας:

Τι θα λέγατε όμως αν σας τονίζαμε ότι μια τέτοια κάμερα ήδη υπάρχει σε μια συσκευή που βρίσκεται στην αγορά; Ο λόγος, για το Oppo Find X2 Pro. Όχι μόνο το OnePlus 8 Pro μοιράζεται την ίδια  6.78″ 1440p adaptive 120Hz display με την Oppo, αλλά θα έχει τις δυο από τις τρεις κάμερες. Χωρίς το periscope zoom kit φυσικά. Το OnePlus 8 Pro θα καταφθάσει με μια των 8MP 3x telephoto κάμερα, αλλά η κύρια 48MP IMX689 (F/1.78) και η 48MP IMX586 ultra-wide (F/2.2) είναι ήδη παρούσες στο smartphone της Oppo.

Σχετικό θέμα: Αυτό το flagship smartphone δείχνει ότι το OnePlus 8 Pro θα ντροπιάσει το Galaxy S20 Ultra

Κάτι τέτοιο, δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι η OnePlus, όπως η Oppo και η Vivo αποτελούν μέρος της ίδια BBK Holding εταιρείας. Και το πιο ενδιαφέρον, είναι ότι η κύρια 48MP IMX689  κάμερα, έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα για τους σκοπούς χρήσης στις κάμερες των smartphones της μητρικής εταιρείας και η Oppo δίνει λεπτομέρειες σε ένα νέο video. Τα κύρια χαρακτηριστικά του OnePlus 8 Pro/Oppo Find X2 Pro 48MP IMX689 camera sensor:

  • Omnidirectional Phase Detection AutoFocus (PDAF)
  • Increased light sensitivity
  • Improved dynamic range
  • Better signal-to-noise ratio

Μπορείτε να δείτε όλα τα δείγματα στο άρθρο του phonearena.com, καθώς δεν είναι δυνατή η μεταφορά των εικόνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.