Η Xiaomi μπορεί να λανσάρει τη ναυαρχίδα 14 Ultra με νέο σύστημα κάμερας, αλλά design που έχουμε δει ξανά, σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά. Τώρα, μία άλλη πηγή αναφέρει πως το smartphone μπορεί να κυκλοφορήσει τέλη Φεβρουαρίου και ότι θα διαθέτει διάφραγμα f/1.63.

Το χρονοδιάγραμμα ευθυγραμμίζεται με το MWC 2024 στη Βαρκελώνη, όπου θα μπορούσαμε να δούμε το 14 Ultra να αποκαλύπτεται παράλληλα με τη διεθνή κυκλοφορία των 14 και 14 Pro. Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα συμμετάσχει στο συνέδριο, όπου θα παρουσιάσει τις νέες οικιακές συσκευές της και ίσως δούμε το ηλεκτρικό όχημα Xiaomi SU7.

Το μεταβλητό διάφραγμα στο Xiaomi 14 Ultra αποτελεί μέρος των leaks εδώ και αρκετό καιρό. Πρόκειται για έναν φακό δύο σημείων που εναλλάσσεται μεταξύ f/1.6 και f/4.0, όπως ακριβώς και στα 14 και 14 Pro και τη λύση f/1.4-4.0. Το τηλέφωνο φέρεται να έχει έναν αισθητήρα 1″ LYT-900 από τη Sony.

Η Xiaomi πιστοποίησε επίσης ένα κιτ κάμερας για το 14 Ultra, παρόμοιο με του προκατόχου του. Ωστόσο, η νέα έκδοση θα μπορούσε να λειτουργεί και ως εξωτερική μπαταρία, αυξάνοντας δραματικά την αυτονομία της μπαταρίας. Θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση τον επόμενο μήνα για να επιβεβαιωθούν όλες οι λεπτομέρειες, εκτός και αν κάποια έγκυρη πηγή δώσει νωρίτερα τη λύση στο μυστήριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.