Το Xiaomi 14 Ultra αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σύντομα και μόλις διέρρευσε το γυάλινο κάλυμμα του module της κάμερας, αποκαλύπτοντας ότι μόνο οι αισθητήρες θα είναι νέοι, καθώς ο συνολικός σχεδιασμός θα είναι ο ίδιος με το 13 Ultra.

Σύμφωνα με την εικόνα που διέρρευσε, η κύρια κάμερα θα έχει ένα φωτεινότερο διάφραγμα f/1.6, ενώ η περισκοπική θα έχει φακό f/2.5. Επιπλέον, όπως ήταν αναμενόμενο και γνωρίζουμε, το σύστημα καμερών θα υπογράφει η Leica.

Xiaomi 14 Ultra Module Leaks

Η Xiaomi λατρεύει να αλλάζει την εμφάνιση των ναυαρχίδων της από τη μία γενιά στην άλλη. Ωστόσο, από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο Ultra, δεν έχουμε δει μοντέλο που έχει ίδιο design στο module με οποιονδήποτε προκάτοχο του.

Οπότε, η ομοιότητα του module στην πλάτη του Xiaomi 14 Ultra με εκείνο που διαθέτει το 13 Ultra μπορεί να σημαίνει ότι είτε η διαρροή δεν είναι έγκυρη, είτε η Xiaomi είναι εξαιρετικά ικανοποιημένη με τη δουλειά που έκανε πέρυσι και δεν θέλει να πειράζει ούτε γραμμή. Κατά τα άλλα, αναμένουμε στο module του 14 Ultra να υπάρχει ένας αισθητήρας Sony LYT-900 με μεταβλητό διάφραγμα για την κύρια κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.