Η μεσαία κατηγορία της OnePlus είναι πραγματικά από τις πιο value for money συσκευές, καθώς έχουν πολύ καλές επιδόσεις και αρκετά ελκυστική τιμή. Τώρα, έχουμε νέες πληροφορίες για το OnePlus Nord 4 και την ημερομηνία ανακοίνωσής του.

Η επόμενη συσκευή της σειράς Nord, το OnePlus Nord 4 θα ανακοινωθεί μέσα στον Ιούλιο, στην Ινδία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SmartPrix. Η ανακοίνωση θα λάβει χώρα στο δεύτερο μισό του Ιουλίου, που έχει βάση, καθώς όλες οι συσκευές της σειράς ανακοινώθηκαν την ίδια περίοδο κάθε χρόνο.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν το OnePlus Nord 4 να είναι παρόμοιο με το OnePlus Ace 3V, που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά της Κίνας. Αυτό σημαίνει πως θα είναι μια αρκετά δυνατή συσκευή, με τον Snapdragon 7+ Gen 3 στο εσωτερικό της. Από μνήμη περιμένουμε 12GB RAM και 256ΓGB αποθηκευτικό χώρο. Ίσως δούμε και εκδόσεις με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και μνήμη RAM.

OnePlus Ace 3V pneplus nord 4
OnePlus Ace 3V

Το OnePlus Nord 4 αναμένεται με 6.74 ίντσες οθόνη, τεχνολογίας AMOLED και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Στο πίσω μέρος θα έχουμε διπλή κάμερα, με την βασική να ειναι στα 50MP και την υπερευρυγώνια στα 8MP. Στην πρόσοψη θα έχουμε 16MP κάμερα, για τις selfies μας.

Η Cosmote διπλασιάζει τα GB για όλους έξι μήνες στα χωρίς συμβόλαια

Η συσκευή θα έχει 5.500mAh μπαταρία και θα υποστηρίζει VOOC φόρτιση στα 100W.

Όταν όμως η συσκευή έρθει προς τα μέρη μας, δεν θα έχει την τιμή του Ace 3V, καθώς οι δασμοί και η φορολογία θα το κάνουν αρκετά πιο ακριβό. Συνήθως η σειρά έρχεται κάπου στα €500 με €600. Φέτος θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση για περισσότερα γύρω απο την τιμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.