Τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max έχουν το νέο Action Button, το οποίο αντικαθιστά τον διακόπτη σίγασης και λειτουργεί παρόμοια με το αντίστοιχο κουμπί στο Watch Ultra. Από προεπιλογή, το κουμπί χειρίζεται τη σίγαση, αλλά ο χρήστης μπορεί να του αναθέσει πολύ περισσότερες εργασίες.

Το κουμπί μπορεί να ανοίγει την κάμερα, να ενεργοποιεί τον φακό, και πολλά άλλα. Ωστόσο, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες του ο χειρισμός της εφαρμογής μετάφρασης. Με ένα πάτημα ο χρήστης μπορεί να μεταφράζει κείμενο χωρίς να ανοίγει καν την εφαρμογή.

Όμως, υπάρχει ένα μικρό “πρόβλημα”. Η Apple σημειώνει στην ιστοσελίδα της ότι η λειτουργία μετάφρασης στο Action Button των iPhone 15 Pro και 15 Pro Max δεν είναι διαθέσιμη ακόμη. Ενδεχομένως θα ενεργοποιηθεί σε μελλοντικό update του iOS 17, μέσα στο 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.