Το iOS 16 φέρνει πολλές αλλαγές, βελτιώσεις, και προσθήκες, που θα ενθουσιάσουν τους κατόχους των iPhone – τουλάχιστον όσον πάρουν τη νέα έκδοση του λογισμικού της Apple για smartphones.

Μεταξύ άλλων, το νέο OS επιτρέπει τη μετάφραση κειμένου από εικόνα απευθείας μέσα από την εφαρμογή της κάμερας, σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που το Android έχει εδώ και καιρό.

Η χρήση του είναι πολύ εύκολη. Αρχικά, πρέπει το iPhone να τρέχει iOS 16. Έπειτα, ανοίγεις την εφαρμογή της κάμερας και γυρνάς την κάμερα προς το κείμενο που θες να μεταφράσεις.

Μετά, πρέπει να πατήσεις το κουμπί επιλογής κειμένου για να επιλεγεί το κείμενο και διαλέγεις την δυνατότητα μετάφρασης, ώστε να μεταφραστεί το κείμενο και να δεις τη μετάφραση του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.