Ανάμεσα σε όλα τα εντυπωσιακά πράγματα που ανακοίνωσε η Apple στο WWDC 2022, η εταιρεία αποκάλυψε και άλλα μικρότερα τα οποία από πολλούς πέρασαν απαρατήρητα. Όπως, ένα χαρακτηριστικό εμπνευσμένο από το Google Maps που αποφάσισε τελικά να το βάλει στο Apple Maps.

Πρόκειται για κάτι που παρέχουν ακόμα και αρχαία GPS – συσκευές, ενώ οι Χάρτες της Google το έχουν από το 2013, καλά διάβασε, εδώ και 9 χρόνια. Επίσης, η εφαρμογή για κινητά του Google Maps έχει αυτό το χαρακτηριστικό από το 2016 – ναι, εδώ και 6 χρόνια.

Τελικά, η Apple καινοτόμησε πάλι και ανακοίνωσε ότι το Apple Maps που κυκλοφορεί εκεί έξω από το 2012 – εδώ και δέκα χρόνια, επιτρέπει πλέον τον προγραμματισμό ταξιδιών με πολλές στάσεις. Ναι, από το iOS 16 και μετά, οι χρήστες θα μπορούν να βάζουν πολλές στάσεις.

Το χαρακτηριστικό σε πρώτη φάση φαίνεται να λειτουργεί όπως και αυτό του Google Maps, αλλά η Apple εννοείται έβαλε την πινελιά της. Στο Apple Maps οι χρήστες μπορούν να βάλουν έως 15 στάσεις σε ένα ταξίδι, ενώ το αντίστοιχο όριο στους Χάρτες της Google είναι 9 στάσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.