Η Apple παρουσίασε το Dymanic Island που είναι ο καλύτερος τρόπος βελτίωσης του punch hole έως σήμερα, καθώς το έχουμε δει στο παρελθόν από άλλες εταιρείες, αλλά όχι τόσο ανεπτυγμένο. Λίγο μετά, δημιουργοί θεμάτων επανέφεραν το χαρακτηριστικό στα Xiaomi smartphones. Τώρα, φαίνεται ότι οι κατασκευαστές Android smartphones σχεδιάζουν, ο ένας μετά τον άλλο, την επίσημη προσθήκη αντίστοιχων χαρακτηριστικών στα τηλέφωνα τους, με τις Xiaomi / Redmi και Realme να δείχνουν τον δρόμο.

Αρχικά, ο Lu Weibing θέλει να κάνει επίσημη την επιστροφή του στο MIUI. Ο πρόεδρος της Xiaomi Group China δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo μία ερώτηση που αποσκοπούσε στο να μάθει αν οι χρήστες της πλατφόρμας και οι οπαδοί των Redmi smartphones θα ήθελαν πραγματικά να δουν το Dynamic Island στη σειράς K60 που αναμένεται να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Έπειτα, η Realme δημιούργησε ένα νέο θέμα στο φόρουμ της που αφορά το “Realme Island” και έχει ως στόχο να μαζέψει τα σχόλια των χρηστών ώστε να αναπτύξει ένα δικό της “νησί” που θα προσφέρει στους πελάτες της ό,τι ζητήσουν. Η ερώτηση της εταιρείας είναι απλή “Πώς μοιάζει το “νησί” των ονείρων σου;” και αναφέρει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προβολή κλήσεων, ειδοποιήσεων, και άλλων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.