Η Apple παρουσίασε το Dymanic Island που είναι ο καλύτερος τρόπος βελτίωσης του punch hole έως σήμερα, καθώς το έχουμε δει στο παρελθόν από άλλες εταιρείες, αλλά όχι τόσο ανεπτυγμένο. Λίγο μετά, δημιουργοί θεμάτων επανέφεραν το χαρακτηριστικό στα Xiaomi smartphones. Τώρα, ο Lu Weibing θέλει να κάνει επίσημη την επιστροφή του στο MIUI.

Ο πρόεδρος της Xiaomi Group China δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo μία ερώτηση που αποσκοπούσε στο να μάθει αν οι χρήστες της πλατφόρμας και οι οπαδοί των Redmi smartphones θα ήθελαν πραγματικά να δουν το Dynamic Island στη σειράς K60 που αναμένεται να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Δεν γνωρίζουμε το design των συσκευών, καθώς τα leaks δεν έχουν να πουν πολλά ακόμα για τις συσκευές, αλλά θα μπορούσε η Redmi να βάλει στα K60 pill-shaped punch hole και να χρησιμοποιήσει σε αυτό κάποια δική της υλοποίηση του Dynamic Island. Όπως και η εκδοχή της Apple, ή αυτή των δημιουργών θεμάτων, αναμένεται να αλλάζει δυναμικά μέγεθος, να προβάλει πληροφορίες, και τα λοιπά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.