Η Κινέζικη εταιρεία κατασκευαστής smartphone Meizu, ετοιμάζεται σιγά σιγά για την επόμενη της ανακοίνωση. Συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου, η εταιρεία έχει προγραμματίσει εκδήλωση παρουσίασης για την οποία έχει ήδη ξεκινήσει να στέλνει προσκλήσεις στον Τύπο.

mediatek-helio-meizu-1

Ενώ η παραπάνω πρόσκληση δεν αποκαλύπτει το όνομα της συσκευής που πρόκειται να γίνει επίσημη, δίνει έμφαση στο ότι αυτή θα τροφοδοτείται με ένα επεξεργαστή της σειράς Helio.

mediatek-helio-meizu

Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία, είναι πολύ πιθανό η συσκευή που θα παρουσιαστεί να είναι το Meizu X. Δυστυχώς, εκτός από το όνομα και ότι θα φοράει Helio επεξεργαστή, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για τηλέφωνο. Πηγές πιστεύουν το Meizu X θα είναι μια high-end συσκευή, προφανώς καλύτερη από το Meizu ΜΧ6.

meizu-x-leak3Η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για τον MediaTek Helio X30 να κάνει το ντεμπούτο του, έτσι θα μπορούσε τελικά να είναι μια ακόμα συσκευή με X20 ή X25.

meizu-x-leak2Οι φήμες υποστηρίζουν επίσης ότι το Meizu X θα συνοδεύεται από τουλάχιστον μία ακόμη ανακοίνωση. Οι πρόσφατες διαρροές φαίνεται να υποστηρίζει ότι θα είναι το Meizu M5 Note.

Από ό,τι έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, η συσκευή θα τροφοδοτείται από τον Helio P10 της Mediatek και θα διαθέτει οθόνη FullHD. Η RAM του θα είναι στα 3GB ενώ η εσωτερική μνήμη στα 32GB. Από άποψη κάμερας, το τηλέφωνο θα διαθέτει μια στα 13MP πίσω και μια στα 5MP μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ