Τα ολοκαίνουργια Samsung Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 δεν έχουν φτάσει ακόμα στα ράφια των καταστημάτων, αλλά ορισμένοι δημοσιογράφοι, αναλυτές, και άλλοι, σε όλο τον κόσμο διαθέτουν τα τηλέφωνα και τα δοκιμάζουν, επομένως ανακαλύπτουμε τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες τους. Το πιο πρόσφατο νέο είναι η δυνατότητα εξοικονόμησης μπαταρίας για την οποία η Samsung αμέλησε να ενημερώσει το κοινό κατά την παρουσίαση των συσκευών.

Είναι μια νέα λειτουργία μειωμένης απόδοσης που θα βρείτε στις ρυθμίσεις και των δύο τηλεφώνων – όταν πάρετε κάποιο από τα δύο στα χέρια σας – και έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομεί μπαταρία και να επεκτείνει την αυτονομία της συσκευής. Η περιγραφή λέει ότι η λειτουργία δίνει προτεραιότητα στην αυτονομία και την απόδοση της ψύξης έναντι των ταχυτήτων επεξεργασίας και σημειώνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά το gaming.

Από προεπιλογή, τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 παραμένουν στη βασική λειτουργία και από όσο έχει γίνει γνωστό δεν αλλάζουν αυτόματα mode, αλλά ένας χρήστης του reddit που έψαξε το θέμα περισσότερο διαπίστωσε ότι ακόμα και με ενεργή τη λειτουργία μειωμένης απόδοσης το πιο πρόσφατο book-style foldable smartphone της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας περνά σε επιδόσεις τον προκάτοχο του, το Galaxy Z Fold 3.

Ο Snapdragon 8+ Gen 1 του Z Fold 4 είναι 30% πιο αποδοτικός από την προηγούμενη γενιά, σύμφωνα με την Qualcomm, και όπως είναι λογικό ως χρήστης μπορεί να μην θέλουμε να περιορίσουμε τέτοια ισχύ. Ωστόσο, η λειτουργία μειωμένης απόδοσης μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλά σενάρια όπου θα θέλαμε λίγα λεπτά επιπλέον αυτονομίας πριν ξεμείνουμε από τηλέφωνο. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν αυτή η δυνατότητα θα διατεθεί σε άλλα τηλέφωνα της Samsung ως μέρος του One UI 4.1.1 ή του One UI 5.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μα η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας είναι χρόνια τώρα στα μοντέλα της Samsung! Χρόνια τη χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και μάλιστα βάζω πάντα τη 2η βαθμίδα ώστε να ξεπερνάει τη μία μέρα αυτονομίας η συσκευή (έχω το Fold 3). Τρεις διαβαθμίσεις έχει αυτή η λειτουργία. Δλδ τι το διαφορετικό έχει η εξοικονόμηση ενέργειας συγκεκριμένα του Fold 4???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.