Η Nothing ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του δεύτερου smartphone της. Το Nothing Phone (2) δεν θα είναι ένα mid-range, αλλά μία συσκευή με το flagship chip Snapdragon 8+ Gen 1. Αυτό δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό του smartphone που βελτιώνεται σε σύγκριση με τα specs του προκάτοχο του.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Nothing, Carl Pei, ανέφερε σε συνέντευξή του στο Forbes ότι το Phone (2) θα διαθέτει μπαταρία 4.700mAh, 200mAh μεγαλύτερη από την 4.500mAh μπαταρία του Nothing Phone (1) που διαθέτει τον λιγότερο απαιτητικό Snapdragon 778G Plus.

Ο Pei αναφέρει ότι το chip και η μπαταρία συνδυάζονται για να δώσουν 80% βελτιωμένη συνολική απόδοση σε σχέση με το Phone (1). Ωστόσο, θεωρούμε ότι η δήλωση είναι διφορούμενη, καθώς η μπαταρία δεν έχει μεγάλη σχέση με τη “συνολική απόδοση”. Μια μεγαλύτερη μπαταρία και η αυξημένη απόδοση του chip θα βελτίωναν την αυτονομία και τη ζωή της μπαταρίας, κάτι το οποίο επίσης δήλωσε ο Pei.

Εκτός από το μέγεθος της μπαταρίας, έχουμε και μία εικόνα που αποκαλύπτει ένα ακόμα τμήμα του Nothing Phone (2) το οποίο έχει τον αριθμό μοντέλου A065. Επίσης, ο Pei είπε ότι το τηλέφωνο θα κάνει ντεμπούτο τον Ιούλιο, οπότε το σχόλιο που είχε κάνει η Nothing για τις 22 Ιουνίου δεν έχει κάποια βάση. Θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα για το τηλέφωνο τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.