Η Nothing έχει επιβεβαιώσει από τον Φεβρουάριο ότι το επόμενο smartphone της θα έχει Snapdragon 8 series SoC. Αργότερα, στέλεχος της Qualcomm είπε ότι το Nothing Phone (2) θα έχει τον Snapdragon 8+ Gen 1, αλλά έπειτα επεξεργάστηκε τη δημοσίευση και αφαίρεσε το SoC.

Όπως και να έχει, το Phone (2) έχει περάσει από διάφορες βάσεις με τον Snapdragon 8+ Gen 1, αλλά τώρα επιβεβαίωσε την χρήση του SoC ο ιδρυτής της Nothing, Carl Pei. Επιπλέον, αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην επιλογή αυτού του SoC.

Ο Pei είπε ότι ο Snapdragon 8+ Gen 1 προσφέρει ενίσχυση επιδόσεων, αλλά δεν επιλέχθηκε μόνο για αυτό. Διάλεξαν αυτό το SoC γιατί είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Προσφέρει καλύτερη αυτονομία, καλύτερες δυνατότητες δικτύωσης και κάμερας, και πολλά άλλα, σε σύγκριση με ένα SD7 series SoC.

Επιπλέον, ο Pei λέει ότι ο Snapdragon 8+ Gen 1 επιλέχθηκε γιατί είναι κορυφαίος στην κατανάλωση ενέργειας και τη διαχείριση θερμότητας. Παράλληλα, ο SD8+Gen1 βοηθά στη διατήρηση μιας χαμηλής τιμής για το Nothing Phone (2) προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία συγκριτικά με το Phone (1).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.