Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S22 και αποκάλυψε ότι εκτός από το Ultra που έχει την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας με το μοντέλο του 2021, τα S22 και S22 Plus διαθέτουν μικρότερες μπαταρίες σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Μια νέα φήμη υποδηλώνει ότι η Samsung ίσως αποφύγει να κάνει το ίδιο λάθος με το Galaxy Watch 5.

Σύμφωνα με το SamMobile, η μπαταρία του Galaxy Watch 5 θα μπορούσε να έχει χωρητικότητα 276mAh, δηλαδή περίπου 10% περισσότερο από την μπαταρία του Galaxy Watch 4 των 40mm, το οποίο έχει 247mAh. Η εν λόγω μπαταρία θα μπορούσε να έχει τον αριθμό μοντέλου EB-BR900ABY.

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, μια μεγαλύτερη μπαταρία έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη αυτονομία. Θεωρητικά, το Samsung Galaxy Watch 5 έχοντας μεγαλύτερη μπαταρία από το Galaxy Watch 4 θα πρέπει να έχει βελτιωμένη αυτονομία.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την αυτονομία της μπαταρίας, όπως η ανάλυση της οθόνης, το επίπεδο της φωτεινότητας, ο ρυθμός ανανέωσης, οι ενεργές λειτουργίες, και άλλα, που θα μπορούσαν να κάνουν το +10% της χωρητικότητας να είναι 0% κέρδος στην αυτονομία.

Δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμη για την οθόνη και τα επιπλέον χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Watch 5, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι θα μπορούσε να συμβεί. Ωστόσο, θα είναι θετικό αν δούμε ίδια αυτονομία με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.