Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του δημοφιλούς συμβούλου στον τομέα των οθονών, Ross Young, τόσο τα επερχόμενα foldable μοντέλα της Samsung, όσο και της Google, θα μπορούσαν να διαθέτουν αναδιπλούμενες οθόνες παρόμοιου μεγέθους.

Το tweet του Ross Young αναφέρει ότι τα φημολογούμενα foldable smartphone και από τις δύο εταιρείες θα έχουν αναδιπλούμενη οθόνη παρόμοιου μεγέθους. Εδώ μιλάμε για την εσωτερική οθόνη.

Προηγούμενες φήμες και διαρροές υποδηλώνουν ότι το Samsung Galaxy Z Fold 4 θα μπορούσε να έχει παρόμοια σχεδίαση με το Galaxy Z Fold 3, δηλαδή κύρια οθόνη 7.6 ιντσών, παρόμοια με το foldable smartphone της Google.

Ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών, καθώς το αναδιπλούμενο της Google θα μπορούσε να έχει μικρότερη εξωτερική οθόνη από αυτή του foldable της Samsung.

Συγκεκριμένα, το foldable της Google θα έχει εξωτερική οθόνη 5.8 ιντσών, αλλά με μεγαλύτερη αναλογία διαστάσεων από το πάνελ 6.19 ιντσών της Samsung στο Galaxy Z Fold 4.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα το foldable της Google να έχει ευρύτερη και πιο εύκολη στη χρήση εξωτερική οθόνη σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold 4 της Samsung.

Και πάλι, αυτά είναι απλώς φήμες και δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το πότε η Samsung, ή η Google, θα αποκαλύψουν τα επερχόμενα πτυσσόμενα smartphone τους και ποιες θα είναι οι ακριβείς προδιαγραφές τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.