Ιδιαιτέρως προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι χρήστες της Τράπεζας Πειραιώς, με τη νέα προσπάθεια που γίνεται να χακάρουν το νέο e-banking της Τράπεζας. Σημειώνεται εδώ πως από τις αρχές Ιουνίου η winbank έχει αλλάξει πλέον σε Piraeus e-banking και Piraeus app. Με αφορμή λοιπόν την προαναφερθείσα τροποποίηση, απατεώνες επιχειρούν μέσω e-mails να κοροϊδέψουν τους πελάτες της τράπεζας.

Χωρίς προμήθειες σε όλες τις τράπεζες – Η λύση για εμβάσματα, κάρτες, λογαριασμούς

Χρησιμοποιώντας το νέο λογότυπο της Τράπεζας Πειραιώς έχουν στείλει τις τελευταίες ώρες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τα οποία ενημερώνουν τους παραλήπτες ότι κινδυνεύουν με άμεσο αποκλεισμό από το λογαριασμό τους.

Ως αποστολέας αναφέρεται το Piraeus e-banking, που χρησιμοποιεί η τράπεζα πλέον ως κεντρική ονομασία της.

Υπενθυμίζουμε για ακόμη μια φορά ότι δεν θα πρέπει να κάνετε κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο του μηνύματος. Αν το κάνετε θα ανοίξει μία νέα σελίδα που μοιάζει την αρχική του e-banking της Τράπεζας Πειραιώς και οι διαδικτυακοί εγκληματίες θα μπορέσουν έτσι να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

πειραιώς

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗnewsalert.gr
Προηγούμενο άρθροΧωρίς προμήθειες σε όλες τις τράπεζες – Η λύση για εμβάσματα, κάρτες, λογαριασμούς
Επόμενο άρθροΈτσι θα φορτίζει το Samsung Galaxy Ring
Baladis Koumpouras
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.