Από ότι φαίνεται η αναζήτηση στην εφαρμογή Google Maps πέρασε από πολύωρη δυσλειτουργία εχθές, με τους χρήστες να αναφέρουν πως δεν τους έβγαζε αποτελέσματα όταν προσπαθούσαν να κάνουν πλοήγηση. Τα προβλήματα επιβεβαιώνει και το Downdetector για εχθές, με τα προβλήματα να διαρκούν για πάνω από 6 ώρες.

Τα προβλήματα είχαν να κάνουν με τον server στον οποίο ήταν συνδεδεμένος ο κάθε χρήστης, με αρκετούς από ότι φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχουμε δυνατότητα επιλογής server, οπότε όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να διορθωθεί το πρόβλημα από την Google.

Με την πλοήγηση της Google να είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή πλοήγησης αυτή τη στιγμή, η πολύωρη διακοπή δημιούργησε προβλήματα τόσο στο απλό κοινό που ήθελε να δει πόσο χρόνο χρειάζεται για να επιστρέψει σπίτι ή για να πάει στη δουλειά, όσο και σε επαγγελματίες που βασίζονται στους χάρτες της Google για να παραδώσουν προϊόντα και υπηρεσίες.

Facebook: Βγήκε εκτός λειτουργία σε όλο τον κόσμο

Μάλιστα είχαμε και αρκετά σχόλια στα social media, με τους χρήστες να αναφέρουν πως κατά την αναζήτηση τοποθεσίας, λάμβαναν μήνυμα πως δεν υπάρχουν αποτελέσματα.

Η Google διόρθωσε το πρόβλημα, αν και καθυστερημένα και πλέον όλα λειτουργούν πάλι κανονικά.

Παρατηρήσατε αντίστοιχα προβλήματα εχθές μεταξύ 1:00μ.μ. και 9:00;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.