Αδυναμία σύνδεσης στο Facebook παρατηρήθηκε εχθές, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, με χιλιάδες χρήστες να επηρεάζονται στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι χρήστες έβλεπαν μόνο μια λευκή σελίδα, χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι.

Σύμφωνα με το Downdetector, έχουν καταγραφεί τεχνικά προβλήματα λίγο μετά της 2μ.μ. ώρα Ελλάδος. Μεγάλος αριθμός αναφορών και από Έλληνες χρήστες, ενώ και εμείς είχαμε κάποιες δυσλειτουργίες εχθές, αλλά δεν ήταν σε όλους μας, οπότε δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία εκείνη τη στιγμή.

Αυτά τα προβλήματα έρχονται να προστεθούν στα συνεχιζόμενα προγράμματα με τον Messenger, που από τότε που ξεκίνησε η κρυπτογράφηση των συνομιλιών, δεν έχει σταματήσει να παρουσιάζει προβλήματα, τόσο σε smartphones, όσο και στην desktop έκδοση του Facebook.

Δυστυχώς η Meta δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τα συνεχόμενα προβλήματα, ούτε έχει δοθεί κάποιο χρονικό σημείο, στο οποίο σκοπεύει να τα διορθώσει. Με εκατομμύρια χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Meta για την καθημερινή τους επικοινωνία και ενημέρωση, μας φαίνεται ιδιαίτερα περίεργο που τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν τόσο χρόνο μετά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.