Σύμφωνα με μια νέα αναφορά του Mark Gurman για το Bloomberg, το watchOS 10 της Apple θα κλέψει τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της φετινής WWDC που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουνίου. Η εταιρεία θα ανακοινώσει μεγάλες αλλαγές στον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του λειτουργικούς των Apple Watch.

Υπάρχουν μερικά στέρεα επιχειρήματα για τους λόγους για τους οποίους αυτό θα συμβεί. Πρώτον, η αναβάθμιση του hardware στα φετινά Apple Watch φημολογείται ότι θα είναι αρκετά μέτρια, οπότε η Apple αναζητά έναν τρόπο να προσελκύσει νέους αγοραστές ή να πείσει τους υπάρχοντες χρήστες να αναβαθμίσουν τα ρολόγια τους.

Δεύτερον, η νέα ενημέρωση iOS 17 θα φέρει μόνο μια χούφτα νέων χαρακτηριστικών και βελτιστοποιήσεων, οπότε θα βοηθήσει αρκετά να ρίξει βάρος στο watchOS 10. Και τρίτον, το watchOS έχει παραμείνει σχετικά στατικό τα τελευταία χρόνια, άρα ήρθε η ώρα για μια σημαντική αναβάθμιση.

Φυσικά, ο Gurman βασίζει την έκθεση του σε εικασίες και αναλύσεις της αγοράς, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για όλα αυτά. Θα μάθουμε περισσότερα στην WWDC.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.