Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα κυκλοφορήσει μια έκδοση «Pro» του Galaxy Watch 5 που θα διαθέτει τεράστια μπαταρία. Όμως, αυτό δεν είναι το μοναδικό δυνατό σημείο του επερχόμενου Samsung Galaxy Watch 5 Pro, καθώς φαίνεται ότι θα έχει premium κατασκευή με ακριβά υλικά.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker Ice Universe, το Galaxy Watch 5 Pro διαθέτει γυαλί από ζαφείρι για προστασία της κυκλικής οθόνης Super AMOLED. Λέγεται επίσης ότι διαθέτει κάσα από τιτάνιο, καθιστώντας το ένα πραγματικά υψηλής ποιότητας προϊόν κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, ο leaker ανέφερε ότι το Samsung Galaxy Watch 5 Pro δεν θα έχει λεπτά bezels, για την ακρίβεια είπε ότι θα είναι κάπως πλατιά. Κάτι που σίγουρα θα χτυπήσει άσχημα, μιας που ανταγωνισμός προσφέρει όλο και λεπτότερα bezels, σε μια προσπάθεια για την δημιουργία του bezel-less smartwatch.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.