Η OnePlus ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Ace, στις 21 Απριλίου, και να το λανσάρει ως 10R, στις 28 Απριλίου. Το ένα είναι το όνομα του τηλεφώνου στην Κίνα και το άλλο στις υπόλοιπες αγορές.

Ως συνήθως, η εταιρεία κάνει τα γνωστά teasers για να ενθουσιάσει το κοινό και αυτή τη φορά, ίσως όχι άδικα. Τα σημερινά flagship smartphones έχουν σοβαρά προβλήματα υπερθέρμανσης.

Δεν ξέρουμε αν ο Dimensity 8100 Max θα πάρει φωτιά στο εσωτερικό του OnePlus Ace, αλλά η κινέζικη κατασκευάστρια έχει πάρει τα μέτρα της, καθώς το τηλέφωνο έχει 35.198,2mm2 συνολική επιφάνεια ψύξης.

Το VC του Ace είναι 4.129,8mm2 και πρόκειται για το πρώτο smartphone στον κόσμο με υπερκρυσταλλικό γραφίτη στο σύστημα ψύξης. Σύμφωνα με την εταιρεία όλο αυτό βοηθάει στη σωστή ψύξη και τη βελτίωση των επιδόσεων του smartphone κατά 60%.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.