Η OnePlus κάνει tease την κυκλοφορία των νέων της smartphone — OnePlus Ace και OnePlus 10R, τα οποία θα κάνουν ντεμπούτο σε διαφορετικές περιοχές και ημερομηνίες. Τα δύο τηλέφωνα πρόκειται να κυκλοφορήσουν αργότερα αυτό το μήνα, συγκριμένα το ένα μέσα στην εβδομάδα και το άλλο την επόμενη. Τώρα η εταιρεία αποκάλυψε αυτό που οι περισσότεροι από εμάς είχαν εικάσει.

Η κινέζικη κατασκευάστρια επιβεβαίωσε ότι το Ace και το 10R είναι το ίδιο smartphone, αλλά το κάθε ένα απευθύνεται σε διαφορετικές αγορές. Συγκεκριμένα, το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει ως Ace στην Κίνα και ως 10R στις παγκόσμιες αγορές, με το ίδιο ακριβώς design και μηδενικές διαφορές στα χαρακτηριστικά – βέβαια οι τιμές θα παίζουν αναλόγως.

Επίσης, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι αν και πρόκειται για το ίδιο τηλέφωνο, επέλεξε να το λανσάρει σε διαφορετικές ημερομηνίες – για λόγους που δεν ανέφερε. Λέτε να μην ήθελε να υπάρξει σύγχυση με τα ονόματα; Οπότε, το OnePlus Ace θα κυκλοφορήσει επίσημα στην κινεζική αγορά στις 21 Απριλίου, ενώ το OnePlus 10R θα κυκλοφορήσει μια εβδομάδα μετά, στις 28 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.