Στη Google I/O 2022, η εταιρεία ανακοίνωσε νέους τρόπους για τους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία αναζήτησης. Μία από αυτές τις αλλαγές είναι η επερχόμενη δυνατότητα “My Ad Center”.

Φτάνοντας στα τέλη του 2022, η νέα λειτουργία θα δώσει στους χρήστες έναν καλύτερο τρόπο να βλέπουν τα είδη διαφημίσεων που θέλουν να βλέπουν ενώ χρησιμοποιούν το Google Search, το YouTube και άλλες πλατφόρμες.

Όταν εισέρχεστε στη νέα λειτουργία My Ad Center, μπορείτε να πείτε στην Google ποιες διαφημίσεις σας αρέσει να βλέπετε περισσότερο, όπως διαφημίσεις ταινιών, γυμναστικής, ή τροφίμων. Μπορείτε επίσης επιλέξετε συγκεκριμένες εταιρείες.

Επιπλέον, η Google δίνει στους χρήστες καλύτερους τρόπους για να αποκρύψουν προσωπικές πληροφορίες στο Search. Οι νέες επιλογές είναι διαθέσιμες και επιτρέπουν στους χρήστες να ζητούν την αφαίρεση στοιχείων από πολλά αποτελέσματα αναζήτησης.

Η Google δεν θα αφαιρέσει αυτού του είδους τις λεπτομέρειες, εάν προέρχονται από κυβερνητικές ή άλλες επίσημες πηγές. Επίσης, πρόσθεσε μια λειτουργία που επιτρέπει σε οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών να ζητήσει την αφαίρεση οποιωνδήποτε εικόνων του εαυτού του από το Search.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.