Γνωρίζουμε ήδη σχεδόν τα πάντα για τα Samsung Galaxy S23 series. Ουσιαστικά, μας λείπουν ελάχιστα κομμάτια από το παζλ που κυρίως είναι μικρές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των τριών επερχόμενων smartphones.

Έχουμε δει κάποιες αναφορές για την τιμή τους, αλλά αυτή τη φορά κυκλοφόρησε μία αναφορά με πιο λεπτομερή ανάλυση της τιμολογιακής πολιτικής και της στρατηγικής που θα ακολουθήσει ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός.

Το κόστος των εξαρτημάτων έξη αυξηθεί σημαντικά και αυτό οδηγεί τις περισσότερες εταιρείες στην αύξηση των τιμών των προϊόντων τους, ώστε να διατηρήσουν ένα καλό περιθώριο κέρδους.

Ωστόσο, η Samsung φαίνεται ότι δεν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική και θα προσπαθήσει να απορροφήσει τμήμα του κόστους, ώστε να διατηρήσει τις τιμές των Galaxy S23 στα συνηθισμένα επίπεδα.

Αυτή η στρατηγική θα βοηθήσει την εταιρεία να αυξήσει τις πωλήσεις των flagship smartphones της και να κρατηθεί στις κορυφαίες θέσεις τις παγκόσμιας βιομηχανίας.

Όμως, οι αναβαθμίσεις στα Samsung Galaxy S23 θα είναι αρκετές και το κόστος παραγωγής τους αυξημένο, καθώς περιμένουμε νέα AMOLED από τη Samsung, UFS 4.0 αποθηκευτικό χώρο, LPDD5x μνήμη RAM, σύνδεση με δορυφόρους, και άλλα.

Εάν ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός καταφέρει να απορροφήσει τη διαφορά στο κόστος παραγωγής και να πουλήσει τα S23 στο συνηθισμένο φάσμα τιμών, τότε αναμένεται το απλό να ξεκινάει από τα $799, το plus από τα $999, και το Ultra από τα $1.199.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.