Τα Android smartphone φαίνεται να έχουν κολλήσεις στις +-5.000mAh μπαταρίες και να ρίχνουν βάρος στην ταχύτητα φόρτισης. Όμως, αυτό πρόκειται να αλλάξει και η αρχή θα γίνει με τα OnePlus 13, Realme GT 6 pro, και Oppo Find X8, σύμφωνα με leaks από γνωστούς leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, που λένε ότι τα Android με Snapdragon 8 Gen 4 θα έχουν 6.000mAh μπαταρίες.

Για αρχή, ο Smart Pikachu αναφέρει ότι τα παραπάνω τηλέφωνα θα έχουν τεράστιες μπαταρίες 6.000mAh, ανεβάζοντας τη χωρητικότητα από τα 5.000mAh των Find X7 και X7 Ultra, τα 5.400mAh των OnePlus 12 και Realme GT5 Pro, και τα 5.500mAh του Realme GT 6T. Μένει να δούμε πώς οι μεγαλύτερες μπαταρίες θα επηρεάσουν το βάρος αυτών των συσκευών.

Έπειτα, ο Digital Chat Station λέει ότι μέχρι τώρα έχει δει τρεις μπαταρίες των 5.500mAh και σημειώνει ότι τα μοντέλα με Snapdragon 8 Gen 4 θα έχουν μπαταρίες “υψηλής πυκνότητας”, χάρη στην τεχνολογία μπαταριών ανόδου πυριτίου. Επίσης, είναι απαραίτητο τα Snapdragon 8 Gen 4 smartphone να έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες, 6.000mAh ή παραπάνω, γιατί αυτό το SoC αναμένεται να καταναλώνει πολύ ενέργεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.