Οι φήμες γύρω από τα chip που θα χρησιμοποιούν τα επόμενα flagships της Samsung ποικίλουν, αλλά καταλήγουν στο ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν θα λανσάρει νεότερους flagship επεξεργαστές και ότι τα Samsung Galaxy S23 θα έχουν Snapdragon επεξεργαστές σε όλες τις αγορές. Όμως, η εταιρεία μπορεί να τελείωσε με τους Exynos, αλλά θα επιστρέψει με δικά της SoC το 2025 με τα Samsung Galaxy S25.

Σύμφωνα με νεότερη αναφορά, η Samsung MX – το mobile τμήμα της εταιρείας, θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τα SoC που αναπτύσσει κατά τη διάρκεια παρουσίασης των Galaxy S23. Ο CEO της Samsung MX, TM Roh, θα μπορούσε να μιλήσει για τους επεξεργαστές που σχεδιάζουν για αποκλειστική χρήση στα flagship smartphones της εταιρείας την 1η Φεβρουαρίου του 2023, κατά το λανσάρισμα των πρώτη της premium τηλεφώνων χωρίς Exynos.

Οι πληροφορίες λένε ότι το πρώτο chip είναι σε διαδικασία σχεδίασης και ανάπτυξης. Επιπλέον, φαίνεται ότι αυτό το SoC θα χρησιμοποιηθεί στα Samsung Galaxy S25 το 2025. Προς το παρόν δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες για τον επεξεργαστή, ούτε για τη διαδικασία στην οποία θα βασίζεται, όσο και για το αν η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια συνεργάζεται με την AMD ή άλλη εταιρεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.