Η Samsung, τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορεί τα flagship smartphones της με διαφορετικό επεξεργαστή σε κάθε αγορά. Αυτό αλλάζει με τα Samsung Galaxy S23 τα οποία θα έχουν μία υπερχρονισμένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2 σε όλες τις αγορές.

Σύμφωνα με νεότερη αναφορά, η εταιρεία σκοπεύει να παραμείνει με τους Snapdragon τουλάχιστον για το επόμενο έτος. Ίσως για αυτό η έκδοση του SD8Gen2 για τα Galaxy S23 ονομάζεται Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. Συγκεκριμένα, η πηγή αναφέρει ότι ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί σε όλες τις αγορές τους Snapdragon for Galaxy μέχρι να έχει έτοιμο το δικό της SoC που θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα Galaxy S.

Βάσει των πιο πρόσφατων αναφορών, η Samsung συνεχίζει την ανάπτυξη του δικούς επεξεργαστή, αλλά δεν θα τον έχει έτοιμο πριν το 2025. Οπότε, τα Samsung Galaxy S23 και τα Galaxy S24 θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές της Qualcomm ειδικά προσαρμοσμένους στα Galaxy S, ενώ τα Galaxy S25 θα κάνουν τη μετάβαση στα νέα SoC της Samsung. Βέβαια, αυτό το χρονοδιάγραμμα μπορεί να αλλάξει, αν η εταιρεία αντιμετωπίσει δυσκολίες στην ανάπτυξη του SoC.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.