Τα προηγούμενα χρόνια η Samsung κυκλοφορεί τα flagship της σε εκδόσεις με τους δικούς της Exynos και τους νεότερους flagship Snapdragon, ανάλογα την αγορά. Φήμες και αναφορές έδειχναν ότι η εταιρεία αλλάζει τακτική και τουλάχιστον φέτος θα κυκλοφορήσει τα Samsung Galaxy S23 σε όλες τις αγορές με τον Snapdragon 8 Gen 2.

Ορισμένες αναφορές και benchmark που διέρρευσαν φωτογραφίζουν έναν πειραγμένο Snapdragon 8 Gen 2 με χρονισμό στα 3.36GHz αντί για τα 3.2GHz της κανονικής έκδοσης του SoC. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή, έγγραφο δείχνει ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει βάλει το χέρι της στην τροποποίηση αυτού του πειραγμένου επεξεργαστή.

Το έγγραφο ονομάζει τον επεξεργαστή των Samsung Galaxy S23 ως “Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy”. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όντως η εταιρεία έχει παρέμβει στο σχεδιασμό του SoC, γιατί θα μπορούσε να είναι και απλή κίνηση προώθησης. Από την άλλη, έτσι όπως η Apple σχεδιάζει τα SoC που άλλος κατασκευάζει για αυτή, έτσι θα μπορούσε να κάνει και η Samsung.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.